Ontdek Hasselt en zijn prachtige omgeving!

 

 

Vanuit onze vakantiewoning kan u meteen mooie wandelingen maken tussen de velden en de boomgaarden. ook de hond kan loslopen op de veldwegen achter onze vakantiewoning. Je ontdekt er een ruime diversiteit aan gewassen zoals de mooie bloesems met hun appels en peren, maar er zijn ook weiden met koeien en kleine bosjes waar je met wat geluk een ree of fazant kan spotten.

Er valt veel te ontdekken in de omgeving!

een kleine greep uit het aanbod: Hasselt centrum, het modemuseum, het kanaalkom, de Japanse tuin, het arboretum, fietsen door het water, de grote speeltuin van Bokrijk, het openluchtmuseum van Bokrijk, het mooi Schulens meer waar je ook kan zeilen of een lekker hapje kan eten aan het water, het nieuwe zwembad van Hasselt, Plopsa indoor is geweldig voor de kleinste onder ons, mooie wandelgebieden rondom het Koet in Stokrooi en domein Nieuwenhoven en niet te vergeten de talrijke Haspengouwse fiets- en wandelroutes die vanuit onze vakantiewoning starten. Onze vakantiewoning is dus de ideale uitvalsbasis om Limburg op zijn best te ontdekken!

Met  de Hasselt 48-uren kaart haalt u alles uit uw citytrip. Met tal van voordelen in diverse Hasseltse winkels, musea en tuinen!
Een echte aanrader ontdek hem hier!
https://www.visithasselt.be/nl/hasselt-48-uur-tijd-om-te-genieten-2018-0